Bord op stalen constructie

Scherpe offerte bouwbord op stalen constructie

Home > Bouwbord op stalenconstructie

check_circle SCHERPE PRIJZEN          check_circle PLAATSING EN LEVERING IN DE HELE BENELUX           check_circle LOCATIE-ADVIES           check_circle A-KWALITEIT

Bord op stalen constructie

Voor een bordconstructie met een onderscheidende uitstraling én een duurzaam materiaal, is staal het ideale product.

Naast traditionele staander- en schoormethoden kunnen we met staal op een relatief klein grondoppervlak een grote ongeschoorde constructie plaatsen.

Uitgaande van zware storm en de veiligheid die wij moeten kunnen garanderen, hebben we al onze constructies door een ingenieursbureau laten berekenen op stabiliteit.

Het funderen van dergelijke constructies is sterk afhankelijk van de ondergrond. Klei gedraagt zich nu eenmaal anders dan zandgrond. Vandaar dat we ook per grondtype verschillende fundatiesystemen hebben ontwikkeld. Indien er niet gegraven kan worden, dan kunnen we onze BO© constructie toepassen

Projecten

Direct een scherpe offerte?

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Bouwbord-online.nl is een landelijke speler met een unieke combinatie van 3 segmenten, te weten studio, productie en plaatsing. Bouwbord-online.nl kan met de jarenlange ervaring probleemloos inspelen op veranderingen in de markt, waaronder bijvoorbeeld de vraagstukken betreffende de wijzigende marktvraag van koop naar huur.

Bouwbord-online.nl is een totaalaanbieder op het gebied van (buiten)reclame uitingen.

Bouwbord-online

Edisonring 13a

6669 NA Dodewaard

KVK. nr.: 63748053

BTW. nr.: NL855383069B01

Tel.: 0488 78 25 64

E-mail: info@bouwbord-online.nl

© 2023 Bouwbord-online.nl. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden. Gerealiseerd door NIKU Solutions.