Prijzen

Prijzen

Home > Prijzen

Bouwbord-online.nl is een totaalaanbieder op het gebied van (buiten)reclame uitingen. Bouwbord-online.nl heeft de expertise in huis om vanaf het eerste idee tot het uiteindelijke product te realiseren, waarbij een grote mate van maatwerk gecombineerd wordt met constructieve plaatsingsmogelijkheden en constructies. Maatwerk wordt o.a. geleverd door de reclame uiting te laten corresponderen met de huisstijl van de opdrachtgever.

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Jarenlange ervaring

Bouwbord-online.nl is een landelijke speler met een unieke combinatie van 3 segmenten, te weten studio, productie en plaatsing. Bouwbord-online.nl kan met de jarenlange ervaring probleemloos inspelen op veranderingen in de markt, waaronder bijvoorbeeld de vraagstukken betreffende de wijzigende marktvraag van koop naar huur.

MVO

Materialen worden hergebruikt. De reclameborden worden tegen inname van het materiaal gedemonteerd en afgevoerd naar Dodewaard, alwaar het gerecycled wordt en opnieuw wordt ingezet bij nieuwe orders en leveringen. De printwerkzaamheden worden uitgevoerd met millieu vriendelijke inkt. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Bouwbord-online.nl hoog in het vaandel.

Bouwbord-online.nl is een totaalaanbieder op het gebied van (buiten)reclame uitingen.

Bouwbord-online

Edisonring 13a

6669 NA Dodewaard

KVK. nr.: 63748053

BTW. nr.: NL855383069B01

Tel.: 0488 78 25 64

E-mail: info@bouwbord-online.nl

© 2023 Bouwbord-online.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions