Bouwhekdoek

Scherpe offerte bouwhekdoek

Home > Bouwhekdoek

check_circle SCHERPE PRIJZEN          check_circle PLAATSING EN LEVERING IN DE HELE BENELUX           check_circle LOCATIE-ADVIES           check_circle A-KWALITEIT

Bouwhekdoek

Bouwhekken zijn een geliefde drager voor reclame-uitingen.

Vooral als andere opties voor communicatie uitgesloten zijn, kunnen bouwhekdoeken toch een perfecte informatiedrager zijn voor uw project.

Tevens schermen bouwhekdoeken de bouwplaats af voor een net en rustig straatbeeld.

Door het gebruik van zogenaamd winddoorlatend meshdoek is het toepasbaar op bijna elke bouwplaats en is met geringe investering toch een uitstekende communicatie mogelijk.

Vereist de locatie een nog meer winddoorlatend materiaal dan meshdoek, dan bieden wij ook een alternatief met een nog meer open structuur. Ondanks de zeer open structuur van dit materiaal, verliest de boodschap niet zijn communicatiewaarde. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Projecten

Direct een scherpe offerte?

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Bouwbord-online.nl is een landelijke speler met een unieke combinatie van 3 segmenten, te weten studio, productie en plaatsing. Bouwbord-online.nl kan met de jarenlange ervaring probleemloos inspelen op veranderingen in de markt, waaronder bijvoorbeeld de vraagstukken betreffende de wijzigende marktvraag van koop naar huur.

Bouwbord-online.nl is een totaalaanbieder op het gebied van (buiten)reclame uitingen.

Bouwbord-online

Edisonring 13a

6669 NA Dodewaard

KVK. nr.: 63748053

BTW. nr.: NL855383069B01

Tel.: 0488 78 25 64

E-mail: info@bouwbord-online.nl

© 2023 Bouwbord-online.nl. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden. Gerealiseerd door NIKU Solutions.