Werkwijze

Werkwijze

Home > Werkwijze

Bouwbord-online.nl is een totaalaanbieder op het gebied van (buiten)reclame uitingen. Bouwbord-online.nl heeft de expertise in huis om vanaf het eerste idee tot het uiteindelijke product te realiseren, waarbij een grote mate van maatwerk gecombineerd wordt met constructieve plaatsingsmogelijkheden en constructies. Maatwerk wordt o.a. geleverd door de reclame uiting te laten corresponderen met de huisstijl van de opdrachtgever.

Jarenlange ervaring

Bouwbord-online.nl is een landelijke speler met een unieke combinatie van 3 segmenten, te weten studio, productie en plaatsing. Bouwbord-online.nl kan met de jarenlange ervaring probleemloos inspelen op veranderingen in de markt, waaronder bijvoorbeeld de vraagstukken betreffende de wijzigende marktvraag van koop naar huur.

MVO

Materialen worden hergebruikt. De reclameborden worden tegen inname van het materiaal gedemonteerd en afgevoerd naar Dodewaard, alwaar het gerecycled wordt en opnieuw wordt ingezet bij nieuwe orders en leveringen. De printwerkzaamheden worden uitgevoerd met millieu vriendelijke inkt. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Bouwbord-online.nl hoog in het vaandel.

BO© concept

Bouwbord-online.nl levert een concurrerend hoogwaardig product, dat in diverse materialen kan worden geleverd. Alle werkzaamheden (studio, productie en plaatsing) worden uitgevoerd in eigen beheer en met eigen materialen. Bouwbord-online.nl heeft een specifiek concept ontwikkeld voor het veilig plaatsen van buitenreclame objecten. Dit BO© concept draagt zorg voor eenvoudige plaatsing van buitenreclame objecten.

Plaatsing

Plaatsing van de reclameobjecten wordt door eigen medewerkers volledig uitgevoerd. Gebruik wordt gemaakt van eigen transportmiddelen en takel- en hijsinstallaties. Bouwbord-online.nl werkt in de Business to Business markt.

Onderscheidend

Bouwbord-online.nl onderscheidt zich door de jarenlange ervaring hebben wij gedegen kennis van zaken in alle disciplines van het traject en hebben wij de technische en bouwkundige kennis in huis.

Een belangrijk onderdeel hierin is een deugdelijke en verantwoord advies, desgewenst op locatie.

Voor elke situatie is een oplossing die u, maar ook de bijvoorbeeld uitvoerder tot tevredenheid stemt.

Doordat Bouwbord-online.nl diverse dragconstructies aanbiedt, die zowel te koop als te huur zijn, hebben we een groot voordeel. De klant kan hierdoor kiezen uit diverse kwaliteiten met diverse prijsklassen. Van traditioneel product met een scherpe concurrerende prijs tot een speciaal ontwikkeld product.

Bouwbord-online.nl is een totaalaanbieder op het gebied van (buiten)reclame uitingen.

Bouwbord-online

Edisonring 13a

6669 NA Dodewaard

KVK. nr.: 63748053

BTW. nr.: NL855383069B01

Tel.: 0488 78 25 64

E-mail: info@bouwbord-online.nl

© 2023 Bouwbord-online.nl. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden. Gerealiseerd door NIKU Solutions.